Pagina van paragnost helderziende Isha - specialiteit Medium

                   Telefoon
                   consultatie

                   E-mail
                   consultatie

                   Gratis
                   horoscoop

                   Foto
                   reading
 
 
Paranormale
hulplijn
 
  Verkrijg directe
antwoorden
 
     
  Paragnost-Helderziende.nl
  accounts
Goedkoopste 4 minuten gratis
Veilig betalen Goedkoper bellen
 
Ontvang elke dag
Gratis uw horoscoop
per e-mail
Daghoroscoop RamDaghoroscoop StierDaghoroscoop Tweelingen
Daghoroscoop KreeftDaghoroscoop LeeuwDaghoroscoop Maagd
Daghoroscoop WeegschaalDaghoroscoop SchorpioenDaghoroscoop Boogschutter
Daghoroscoop SteenbokDaghoroscoop WatermanDaghoroscoop Vissen
MAAK NU UW
GRATIS ACCOUNT
paragnost helderziende Isha-  Medium / Vertrouwenspersoon, Intuitief helder-wetend, voelend en helderziend transmedium geeft inzichten op het gebied van liefde, relatie, familie, werk, zakelijk, huur/verhuur, koop en verkoop. Voert karakteranalyses uit en maakt contracten, juridische zaken, rechtszaken, strafzaken, opsporingen en vermissing zaken inzichtelijk. Ik ben magnetiseur en zuiver negatieve energieen. Al 40 jaar ervaring achter de schermen voor de media. Vertrouwenspersoon Isha beschikt over een aanvullend zesde zintuig o.a. op het gebied van antropologie en/of bestuurskunde. Stel uw vraag kort, inhoudelijk en duidelijk. Inzicht op korte termijn maar ook inzicht in het effect op langere termijn. Indien nodig maak ik gebruik van de speelkaarten. Als aanvulling is het mogelijk een foto te beschrijven indien u dit wenst. De gesprekken zijn helder en duidelijk en we gaan van het goede uit! Liefde is een weten voor een ieder die gelooft. Levensvragen of maatschappelijke vraagstukken beantwoord krijgen op een aardse en spirituele wijze met de juiste inzichten, tips en tools. Vgr Isha uw medium-vertrouwenspersoon.
Isha werkt met duidelijke gerichte vragen rond uw vraagstelling of vraagstukken. (voor open of algemene vragen raadpleeg een collega) Bel en e-mail met  paragnosten en helderzienden. Helderziende en paragnost hulplijn waar een   helderziende  en paragnost je inzichten geeft in liefde en toekomst.

Bel nu met paragnost helderziende Isha


Medium Medium     0909 9595     (90 cpm)
Helderziend Helderziend    0903 416 42   (150 cpm)
Heldervoelend Heldervoelend   Pincode 2710  Pincode: 2710


Medium / Vertrouwenspersoon, Intuitief helder-wetend, voelend en helderziend transmedium geeft inzichten op het gebied van liefde, relatie, familie, werk, zakelijk, huur/verhuur, koop en verkoop. Voert karakteranalyses uit en maakt contracten, juridische zaken, rechtszaken, strafzaken, opsporingen en vermissing zaken inzichtelijk. Ik ben magnetiseur en zuiver negatieve energieen. Al 40 jaar ervaring achter de schermen voor de media. Vertrouwenspersoon Isha beschikt over een aanvullend zesde zintuig o.a. op het gebied van antropologie en/of bestuurskunde. Stel uw vraag kort, inhoudelijk en duidelijk. Inzicht op korte termijn maar ook inzicht in het effect op langere termijn. Indien nodig maak ik gebruik van de speelkaarten. Als aanvulling is het mogelijk een foto te beschrijven indien u dit wenst. De gesprekken zijn helder en duidelijk en we gaan van het goede uit! Liefde is een weten voor een ieder die gelooft. Levensvragen of maatschappelijke vraagstukken beantwoord krijgen op een aardse en spirituele wijze met de juiste inzichten, tips en tools. Vgr Isha uw medium-vertrouwenspersoon.
Isha werkt met duidelijke gerichte vragen rond uw vraagstelling of vraagstukken. (voor open of algemene vragen raadpleeg een collega)


Spreekt volgende talen:   Nederlands   Engels

Maak nu uw gratis paragnost-helderziende account aan Foto reading paragnost helderziende E-mail consult met paragnost helderziende Telefoon consult met paragnost helderziende

Persoonlijke agenda paragnost helderziende Isha op paragnost-helderziende.nl

Oct 2023

ZondagMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


= dagen dat paragnost helderziende Isha heeft aangegeven beschikbaar te zijn deze maand.

Heb ik geen in de agenda staan, en wens je me toch te contacteren, laat dit dan weten via een persoonlijke aanvraag.

Getuigenissen over onze paragnost helderzienden


Hieronder kan u getuigenissen van onze bezoekers vinden over paragnost helderziende Isha:Lieve lieve Isha, zonet een hemels gesprek gehad met u. Tijdens het gesprek al voelde ik me steeds beter. U zet de juiste goddelijke intensie neer waardoor ik van wanhopige tot een krachtige persoon ben geworden. Uw stem alleen al doet wonderen. U bent een geschenk hier op aarde. Woorden schieten mij te kort.


5 sterren van Rohanie  voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rohanie op 30 september 2023

Isha.
Wel toch leuk altijd je te praten !!
En zoals u het ziet ziet eigenlijk niemand het hoor !!
Dus ik versta echt de mensen niet voor meer reviews
Bedankt.

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 27 september 2023

Lieve Isha, jij was de enige die zei, dat ik dinsdag of woensdag zou horen van mijn lieve man, en ja hoor woensdag kreeg ik korte mail van hem. Dit is niet alles, jij zei hij zal verplaatst worden. Dat heeft hij ook bevestigd. Jij bent echt een winst voor deze lijn. Bedankt voor alles en blijf bidden aub voor Morgan. Ontzettend bedankt voor alles. Mvg K.K.

5 sterren van K  voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door K op 22 september 2023

Lieve Isha afgelopen Woensdag gesproken. Naast heel veel andere qualiteiten kwam ik achter dat je ook een voortreffelijke gebed vrouw bent.
Langs deze weg wil ik je bedanken alles wat je in werking hebt gezet voor Washington Morgan.
Echt een aanrader. Heel veel licht en posiviteit.

5 sterren van K.K voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door K.K op 9 september 2023

Isha,

Wel iedere keer zeg je me toch wel iets waar ik versteld van sta !
Want van die droom kon u niet weten !dus ik ben zeer blij met jou aan de lijn en ik luister hoor.

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 7 september 2023

Isha

Ik zeggen ik heb er daarstraks niet op geantwoord maar die man heeft inderdaad en taverne en restaurant dus goed gezien of aangevoeld.
Tot horen

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 4 september 2023

En weer heb je gelijk!
Ik heb het contract getekend precies wat je zei uren en loon klopt dankjewel lieve Isha dikke knuffel van je meisje.

5 sterren van Je meisje voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Je meisje op 22 augustus 2023

Lieve Isha, zonder jou was ik de afgelopen maanden niet doorgekomen. Een hele lastige situatie en nog meer prive dingen die het moeilijk maken. Je bent altijd zo scherp, zo professioneel, lief en punctueel! Jij weet de energie altijd naar het positieve te draaien en als je een voorspelling van tijd deed dan kwam dat altijd uit en meestal nog eerder dan dat je voorspelde omdat jij er zo hard mee bezig bent! Je bent een topper met een gouden hart lieverd!

5 sterren van Anoniem voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Anoniem op 14 augustus 2023

Lieve lieve Isha, Ik ben er eindelijk aan toegekomen een recensie te plaatsen voor jou. Via deze weg wil ik je 1000x tot in het oneindige bedanken voor al je steun, inzichten, raad en je voorspellingen. Ik bel je nu al een tijdje elke dag, en eerlijk gezegd zonder jou zou ik nu niet staan waar ik nu sta. Je bent zo een krachtig, puur en zuiver medium, zoooo een ontzettend mooi mens!! ongezien wat jij allemaal kan zien en voorspellen... tot nu toe zijn er al heel veel dingen uitgekomen en ik ben er van overtuigd dat al de rest ook gaat uitkomen. Daarvoor moet ik nog even geduld hebben! Ik kan je niet genoeg bedanken en ik raad iedereen aan jou te bellen die met vragen zit en een eerlijk antwoord wil, want jij bent dan ook eerlijk en rechtuit, je zegt wat je ziet en voelt en wind er geen doekjes om... Jij bent voor mij het beste Meduim ik me kan voorstellen en ben zo blij dat JIJ op mijn pad bent gekomen op het juiste moment. Jij bent meer dan 5 sterren waard. Ik bel je snel weer. Dikke kus en knuffel. D

5 sterren van D voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door D op 11 augustus 2023

ik ga jou vaker bellen Isha, jij bent een grote steun voor mij. je hebt een speciaal plekje in mijn leven , dikke knuffel.

5 sterren van Diana voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Diana op 9 augustus 2023

Isha is een super lieve vrouw heeft voor mij een kaars gebrand waardoor mijn liefde terug is gekomen heel hartelijk bedankt Isha.

5 sterren van Anna voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Anna op 5 augustus 2023

Isha,
Ik blijf bij mijn vorig schrijven!!
Bedankt alweer voor je goede raad!

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 3 augustus 2023

Lieve Isha , ik heb net me u gesproken jou voorspellingen zijn gekomen ik ben helemaal blij je ben één engel voor mij ik heb een vriend waar ik gelukkig nu ben op dit moment je bent top medium dank u wel voor alles voor u hulp dikke kus Gina.

5 sterren van Gina  voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Gina op 1 augustus 2023

Lieve Isha, ik heb net met u gesproken je bent een eerlijk zuivere medium. Je voorspellingen kwamen altijd uit ik heb een vriend nu ik ben heel blij ik voel me gelukkig dank je wel je ben een engel ga zo door je bent top medium dikke kus Gina

5 sterren van Gina voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Gina op 1 augustus 2023

Prachtige vrouw, vertelt je veel van wat ze ziet in korte tijd, waar voor je geld. Bedankt Isha voor je hulp om mijn positieve uitkomst te bespoedigen! Ik hoop je snel te kunnen bellen met goed nieuws. Nogmaals dank en hopelijk tot gauw!

5 sterren van Nadia voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Nadia op 1 augustus 2023

Isha

Na ons laatste gesprek heb er toch nog eens over nagedacht en besloten te stoppen met deze man.
Heb hem in gedachte in en doos gestoken en zal het en plaats geven
Maar ik bedank u zeker voor u tijd en advies telkens.


5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 1 augustus 2023

Isha

Weeral bedankt hoor.
En ik ga gewoon naar zee moet ik ze niet op mijn evilest zetten.

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 30 juli 2023

Isha

Ik versta echt niet dat u niet meer revieuws hebt xxx
De mijne krijg je met veeeeeel sterren
Cxx

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 27 juli 2023

Isha, dank voor eerlijke en mooie inzichten. Tot volgende keer.

4 sterren van E voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door E op 27 juli 2023

Isha

Ik bel naar niemand anders meer dan jou !!
Jij hebt deze man beschreven echt zoals hij is ,en nu de rest nog
.

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 25 juli 2023

Lieverd, ik heb je vorige week gesproken over werk en mijn gevoelens voor die man. Er is 1 voorspelling uitgekomen op werkgebied! Voor wat betreft mijn zelfreflectie: je hebt me duidelijke handvatten meegegeven waar ik nu mee verder kan. zodra ik de kans krijg, bel ik je graag opnieuw! Heel veel liefs, een onzekere dame.

5 sterren van Anoniem voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Anoniem op 25 juli 2023

Isha
Ik zou niet durven je uitlachen,
We hebben samen gelachen omdat je ook zo gezellig bent hè !
Maar ik moet ook zeggen al wat je hebt gezegd is uit gekomen dus laat de rest maar komen die 48u kan ook nog.
xx

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 17 juli 2023

Isha

Wel wel wel we lachen iedere keer toch wel wat he.
En je blijft bij je standpunt dus wordt vervolgd.

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 15 juli 2023

Isha een zuiver en eerlijk helderziende ben je. Verteld veel dingen die ze niet kan weten, sta er werkelijk versteld van. Groetjes Kiana.

4 sterren van Kiana voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Kiana op 15 juli 2023

Lieve Isha, ik heb je gister gesproken en je hebt me weer dingen verteld die je niet kon weten over bepaalde dingen die nu spelen in mijn leven en de man die voorbij is gekomen en vervolgens zei je hij houdt van water, ik zie een boot. Dat wist ik zelf nog niet maar kwam er vandaag achter dat dat ook zo is...bizar. Ben blij met jou. x

5 sterren van anoniem voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door anoniem op 6 juli 2023

Hoi lieverd wil je bedanken voor de reading van gisteren je hebt heel veel mooi dingen gezien,
Ook over ex R. Je weet wie ik bedoel kon je vertellen wat er was en hoe zal verlopen bedankt tot gauw.kusjes van mij.C

5 sterren van C voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door C op 6 juli 2023

Isha

Bedankt hoor weeral ! Ik geloof er ook in hoor .
En ook bedankt voor wat je het laatst zij aan de telefoon. lief mens .

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 6 juli 2023

Isha

Is de 2e maal dat ik met je praat en je heel wijzen woorden gebruikt waar ik toch is over moet nadenken en mee aan de slag zal moeten gaan.
Ik bedank je hier dan ook voor bel je over enige tijd terug voor het resultaat.
Hopelijk ben je ook snel bekomen van je verkoudheid

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 4 juli 2023

Bedankt Isha ,was weer hart verwarmde woorden!
Ga ze onthouden als ik nog eens twijfel.
Fijn weekend

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 30 juni 2023

Een fijne vrouw om mee te praten en zuiver !!!
weet dingen die jij alleen weet.
Groetjes, van navel en eucalyptus

5 sterren van Anoniem  voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Anoniem op 28 juni 2023

Lieve Isha,
Je bent een eerlijke zuivere medium die mij keer op keer altijd helpt en mijn dochter.
Je voorspellingen komen altijd uit.
Alles wat je ziet en zegt klopt!
Dankjewel dat je mij altijd gesteun hebt.
Dikke Kus van je meisje...


5 sterren van Anoniem  voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Anoniem op 24 juni 2023

Lieve Isha,

Je bent een eerlijke zuivere medium die mij keer op keer altijd helpt en mijn dochter.
Je voorspellingen komen altijd uit.
Alles wat je ziet en zegt klopt.
Dankjewel dat je mij altijd gesteun hebt.
Dikke Kus van je meisje...


5 sterren van Anoniem  voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Anoniem op 24 juni 2023

Isha,

Excuses voor het abrupt onderbreken van ons gesprek, maar oh wat ben je goed. Ik moest inderdaad echt met jou praten vandaag. Zoveel dingen gingen mis om met jou te praten, maar uiteindelijk kreeg ik je wel te pakken. Dank je wel voor het gesprek lieve Isha. Jij bent zeer goed.

5 sterren van Nelly voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Nelly op 15 juni 2023

Isha jij ben de beste. Jij weet het altijd zo goed te vertellen.. Ik bel je snel weer! xx M

4 sterren van Michael voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Michael op 8 mei 2023

Lieve Isha je had gelijk, zoals altijd.. Je verdient veel meer sterren dan ik je kan geven. Liefs E!

4 sterren van Eugie voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Eugie op 4 mei 2023

Lieve Isha,

Ik heb u vandaag voor het eerst gesproken en wauw wat een prachtig consult. Ik ben er nog steeds emotioneel van, alles wat u zei was spot on. Heel erg bedankt voor uw adviezen en ik hoop dat ik snel terug kan bellen met goed nieuws.

veel liefs

5 sterren van d voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door d op 26 april 2023

Isha jouw voorspellingen zijn uitgekomen die gemene vrouw en in de liefde de man met het koffertje in de maanden april of mei ( anoniem, je weet wel)

5 sterren van Anoniem voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Anoniem op 24 april 2023

Isha

Was weer leuk. ik ga je raad zeker volgen.

5 sterren van Rita voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door Rita op 5 april 2023

Beste Isha,

Via deze weg wil ik je bedanken voor de uitstekende begeleiding die je me tot nu toe al hebt gegeven. Je bent 1 van de beste coaches des levens die ik al ooit ontmoet heb. Ook in de voorspellingen bent u uiterst precies en dit op werkelijk alle fronten. Ongelofelijk hoe snel jij uit gecompliceerde situaties de rode draad vind en kan zeggen hoe het zal evalueren. Zal je zeker nog terug contacteren ...nogmaals dank.

5 sterren van AgCafe voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door AgCafe op 28 maart 2023

Dank Isha voor je heldere uiteenzetting met mij over mijn werk maar ook mijn ontwikkeling. Geeft mij troost! Fijn dankjewel...

3 sterren van anne voor deze paragnost helderziende     Getuigenis door anne op 20 maart 2023


Waardering:         Paragnost-helderziende.nl getuigenis
Uw naam:
E-mailadres:
Niet verplicht

Getuigenis:
Typ de code over:
 
MicroBel | Privacybeleid | Site index | Interessante bronnen | Mobile App


Copyright © 2008 - 2023 Paragnost-Helderziende.nl